Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Våra egna varumärken

Sortiment

Galatea står bakom en stor familj av egna produkter. Efter milennieskiftet introducerades Three Towns Independent Brewers, som sedan dess med framgång har skänkt nytt liv åt anrika öl- och cidermärken. Sedan 2010 har Galatea satsat på mikrobryggt öl i form av prisbelönta S:t Eriks Bryggeri och Sigtuna Brygghus, båda med produktion i Arlandastad. Galatea producerar även en bred portfölj av spritdrycker och glögg under välkända Good Ol’ Sailor’s och Tegnér & Son’s flagg.

Ett urval av våra egna varumärken

Sortiment

S:t Eriks Bryggeri

S:t Eriks - En modern hantverksöl med anor från 1859.
Sortiment

Sigtuna Brygghus

Sigtuna Brygghus startades 2005 som ett hobbybryggeri. Bryggningen skedde först i liten skala om cirka 600 liter i veckan. 2009 tog verksamheten fart på allvar och första utbyggnaden genomfördes. Året därpå inleddes samarbete med S:t Eriks som gästbryggeri.
Sortiment

Arboga. Alltsedan 1365

Arboga öl er sprunget ur stadhen med samme namn oc hafva anor sedan nådens år 1365. Det er brygget med thradition oc stolhet for at likes gott i Svea rikhe till både hvila oc gaestabud. Ett krafthfullt öl med en smakh lang oc godt af 39% fyhlighet, 43% baeska oc 100% medheltid.
Sortiment

Three Towns – modernt och fristående bryggeriföretag

Three Towns är ett modernt, fristående bryggeriföretag som med tradition, noggrannhet och kärlek försöker brygga de mest perfekta öl vi kan tänka oss.

Ordinarie och återkommande varumärken

Sortiment

Här hittar du ordinarie och återkommande varumärken i vårt sortiment.

Urval av ordinarie och återkommande varumärken

Sortiment

Budvar

Budejovice Budvar är Tjeckiska republikens nationella bryggeri som gör en ikonisk lager som är känd över hela världen men som bara bryggs i Ceské Budejovice (Budweis) i Sydböhmen.
Sortiment

DAB

Dortmunder Actien-Brauerei – DAB – är lika med ett stycke ölskola, och det med speciell anknytning till Sverige. Inte bara därför att DAB:s öl har exporterats till våra breddgrader ända sedan 1800-talet, nej, dessutom därför att det som sedan ungefär nittio år tillbaka har gått under beteckningen svenskt starköl oftast har bryggts efter receptet som kallas dortmunder – den fylligare, sötare och beskare ljusa lagern. Och eftersom DAB är det öl som har gett namn åt stilen är det således förlagan framför andra för svensk ölsmak.
Sortiment

Lagunitas

Kalifornienbryggeriet Lagunitas Brewing Company grundades 1993 av Tony Magee. Namnet kommer från orten där man startade verksamheten, men redan efter något år flyttade bryggeriet till större lokaler i närliggande Petaluma. Lagunitas hör till den tidiga generationen av amerikanska mikrobryggerier och även till de stadigast växande.
Sedan flera år har Lagunitas räknats till de 20 största bryggerierna i USA och tros genom utökningen med ett bryggeri i Chicago nå topp tio.
Sortiment

Pabst

Pabst Brewing Company grundades 1844 i Milwaukee av Jacob Best, och 1889 döptes det efter dåvarande tysk-amerikanske bryggmästaren Frederick Pabst. Pabst blev ett av de mest populära ölen bland den amerikanska arbetarklassen under 1900-talet. Försäljningen av Pabst Blue Ribbon stod på topp under slutet av 1970-talet för att sedan minska då ”PBR” började anses som ett öl som gamla mossiga pappor drack.
Sortiment

Crystal Head

Den kanadensiska super premium-vodkan i den spektakulära buteljen, Crystal Head Vodka, har det senaste decenniet etablerat sig i den internationella vodkatoppen – en kometkarriär som bygger på ett minutiöst kvalitetsarbete och ett annorlunda koncept.
Sortiment

Lergenmüller

Familjen Lergenmüller är en riktigt vinodlarfamilj, som odlat vin i 15 generationer. Vinhuset är beläget i Pfalz, längs Romantische Weinstrasse med odlingar upp till 355 meters höjd. Här odlas en mångfald av druvsorter där riesling är den dominerande, men även klassiska bourgogne-druvor som pinot noir och pinot gris har framträdande roller.
Sortiment

Bitburger

Bitburger Privatbrauerei är familjeägt sedan sju generationer och har anor tillbaka till 1817. Efter många års bryggning av överjäst öl började man 1883 att brygga i pilsnerstil. 1929 började man använda figuren ”Bitburger-njutaren” i sin reklam, som med tiden utvecklar sig till namnet på ölet, rätt och slätt Bitburger. 1951 introducerar man Tysklands kanske mest kända öl-slogan, ”Bitte ein Bit”. Det stora genombrottet för Bitburger kom på 1970-talet med en växande efterfrågan i hela Tyskland.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.