Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Domaine Wines

Det finns många bra viner i Sverige, och många duktiga vinleverantörer. Därför är vi väldigt stolta över att vara en av de största leverantörerna av vin på den svenska marknaden. Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger.
Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa deras förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är en inköpare på Systembolaget, en restauranggäst eller en privatperson.

Långsiktighet i affären och varumärkenas etablering

Domaine Wines värnar om att skapa lyckade samarbeten med våra leverantörer och förvaltar gemensamma och egna varumärken väl. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar.

Hållbart och ekologiskt har varit med oss länge. Vårt sortiment för ekologiska drycker är idag cirka 25% av den totala volymen och vi deltar sedan starten aktivt i Dryckesbranschens Klimatinitiativ för att tillsammans med branschkollegor driva klimatarbetet på rätt håll.

Stark utveckling och tryggt ägarskap

Domaine Wines grundades 1998 av Arne Skog som framgångsrikt la grunden för företaget. Hösten 2011 tillträdde Staffan Liss som VD. Med lång och bred erfarenhet från dryckesbranschen, och ett stort engagemang, har företaget utvecklats starkt under hans ledning.

Efter mer än 20 års passionerat och hårt arbete är Domaine Wines Sweden AB idag ett väletablerat företag, sedan våren 2020 dotterbolag till Galatea-koncernen, i ett tryggt ägarskap under Sveriges största restauranggrossist Martin & Servera, i sin tur ägt av Axel Johnson. Ägarkonstellationen inbjuder till synergier, nya visioner och en fortsatt expansion för vår verksamhet.

Välkommen till vår värld av vin!

Läs mer om oss

Om oss

Om Galatea

Galatea startades 1995 av en grupp goda vänner förenade av en passion för goda drycker. Visionen har sedan dess bestått och är alltjämt att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit.
Om oss

Domainewines.se

Det finns många bra viner i Sverige. Därför är vi mycket stolta över att vara en av de största leverantörerna av vin på marknaden.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.