Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hållbarhet

Det ska vara enkelt för dig som kund eller samarbetspartner att ta beslut som är bra för dig och omvärlden. Därför driver vi viktiga hållbarhetsfrågor på ett långsiktigt sätt. Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra.
Hållbarhetsfrågor samt arbete med fokus på kvalitet, miljö och livsmedelssäkerhet genomsyrar på något sätt alla våra verksamheter. Vi arbetar med mål och aktiviteter som löpande följs upp. Dessa kan vara specifika för oss internt i koncernen eller utrycka sig som samarbeten tillsammans med kunder och branschorganisationer. Vårt arbete skall driva oss och branschen i en hållbar riktning.

Ta del av Galatea-koncernens hållbarhetsprogram:

Svenska

English Läs mer

EKO

Vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete

Galatea-koncernen skall vara ett av de ledande dryckesföretagen i Sverige inom hållbar utveckling och miljö. Vi är certifierade enligt standard ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och FSSC 22000 (Livsmedelssäkerhet).
EKO

Eko-certifiering

Galatea-koncernen har certifiering för att tillverka ekologiska produkter för våra egna varumärken. Certifikatet omfattar även handel och distribution av ekologiska produkter. Genom att uppfylla krav för produktion, märkning, kontroll och import av ekologiska produkter skall du som kund eller samarbetspartner känna dig trygg.

Ladda ner våra certifikat:

EKO

Ekologiska produkter

Galatea-koncernen erbjuder ett brett utbud av egenproducerade samt importerade varumärken med ekologiska produkter. Vi arbetar aktivt med att hitta samarbetspartners och producenter som har möjlighet att erbjuda eller framställa ekologiska produkter. 

Se hela vårt ekologiska utbud här
EKO

Dryckesbranschens klimatinitiativ

Dryckesbranschens klimatinitiativ är ett initiativ startat i samverkan mellan Sprit- & Vinleverantörsföreningen (SVL), Sveriges Bryggerier och Systembolaget. Galatea, Domaine och Sigtuna medverkar som deltagare i initiativet.
EKO

Code of Conduct

För att på ett strukturerat sätt arbeta med att uppfylla kraven i våra certifieringar samt säkerställa att våra leverantörer uppfyller våra och kundernas krav arbetar vi med leverantörsbedömningar. Detta arbete grundar sig i en nära dialog med samt en kartläggning av våra samarbetspartners och producenter. Som vägledande dokument arbetar vi bland annat med Galatea-koncernens Code of Conduct.

Ladda ner våra certifikat: 
EKO

IP-livsmedel

Vi arbetar i linje med en grundcertifiering inom IP-livsmedel, en standard för kvalitetssäkrad produktion. Standarden reglerar kvalitetshanteringen av aspekter såsom livsmedelshantering, förädling, livsmedelssäkerhet och spårbarhet.

Läs mer om Martin & Servera-gruppens hållbarhetsarbete

EKO

Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.