Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

KGA Logistik

KGA Logistik AB är en av de ledande distributörerna av alkoholprodukter i Sverige. Vi är ett helägt, fristående dotterbolag till Galatea AB, importör och producent av öl, vin och spritdrycker.

KGA bildades våren 2005 och finns på Bistagatan i Örebro. Det är en optimalt gynnsam placering för ett transportföretag med hela Sverige som sitt arbetsområde. Vi har för närvarande mer än 28 000 kvm lageryta och cirka 100 anställda.

Vår affärsidé är att erbjuda förstklassiga lager- och transportlösningar för öl, vin och sprit till aktörer på den svenska marknaden. Vi erbjuder en mängd fördelar, som till exempel konkurrenskraftiga priser, optimalt geografiskt läge, fast kostnad per kolli och transparenta, smidiga system för administration och ekonomi, för att nämna några.

Transparens i verksamheten

KGA behandlar alla uppdragsgivare lika. Vi ägs av Galatea men är ett helt fristående och självständigt bolag. Vi tänker långsiktigt och vet att vi är beroende av vår professionalism och höga integritet för att fortsätta konkurrera med framgång. Vi strävar efter enkelhet och transparens i hela verksamheten.

Konkurrenskraftiga priser

Distribution och lager är avgörande faktorer för möjligheten att skapa lönsamhet för handel med öl, vin och sprit. Genom kontinuerlig uppföljning av volymer och flöden och genom att ha rätt person på rätt plats lyckas vi hålla konkurrenskraftiga priser för såväl lagerhållning som transport och distribution. Det är en av våra främsta styrkor på KGA, något som uppskattas av våra partners och kunder.

Välkommen att höra av dig för dialog kring logistiktjänster!

Logistiks

Läs mer om oss

Om oss

Om Galatea

Galatea startades 1995 av en grupp goda vänner förenade av en passion för goda drycker. Visionen har sedan dess bestått och är alltjämt att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit.
Om oss

KGAlogistik.se

KGA Logistik AB är en av de ledande distributörerna av alkoholprodukter i Sverige, med Systembolaget som största kund.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.