Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Om oss

Sundance Wines

Sundance Wines – ett dryckesföretag med siktet inställt på framtidens drycker. Här hittar du en frihet i bredd och spets i portföljen. Spännande viner och varumärken som sätter guldkant på tillvaron och flörtar med framtidens önskemål om väl valda drycker till mat och umgänge.

Innovation tillsammans med våra partners

Vår specialitet är att utveckla nya innovativa kategorier av alkoholhaltiga drycker som många tycker om. Det kan vara vin, öl, cider, glögg, blanddrycker eller något annat nytt som vi tror på. Vi ser gärna ett utökat alkoholfritt sortiment och söker partners som vill utvecklas genom nya lanseringar på marknaden.

På Sundance Wines är vi ett effektivt team, självgående och drivande i affären framåt med tillväxt och innovation högt på agendan för våra samarbetspartners och kunder. Vi har ett flexibelt arbetssätt som vi anpassar till nya situationer där uppfinningsrikedom och kreativitet ger oss starka affärer tillsammans med våra partners.

Fokus på tillväxt och innovation

Sundance Wines ingår i Galatea-koncernen och Martin & Servera-gruppen där vi ges möjlighet att nyttja resurser och infrastruktur för att inom Sundance Wines ha fullt fokus på att fortsätta bygga tillväxt för våra varumärken med nya innovativa lanseringar på Systembolaget, inom restaurangnäringen och i dagligvaruhandeln.

Välkommen till oss!

Läs mer om oss

Om oss

Om Galatea

Galatea startades 1995 av en grupp goda vänner förenade av en passion för goda drycker. Visionen har sedan dess bestått och är alltjämt att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit.
Om oss

Sundancewines.se

Spännande viner och varumärken sätter guldkant på tillvaron. En flört med framtidens dryck till mat och umgänge.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.