Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen består av bolagen Galatea, Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Fiskhallen Sorunda, Kötthallen Sorunda (f.d. Fällmans Kött), Grönsakshallen Sorunda och Martin & Servera Restaurangbutiker.
Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd grupp med totalt 3250 medarbetare. Bolagen i gruppen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.

Verksamheten är koncentrerad till den svenska marknaden. En mindre del av försäljningen sker via dotterbolag i Finland och Norge. Martin & Servera ägs till 100 procent av Axel Johnson.

Läs mer om Martin & Servera-gruppen

Om oss

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.
Om oss

Visselblåsartjänst

Vi har en visselblåsartjänst som ger alla medarbetare inom Martin & Servera-gruppen en möjlighet att rapportera en misstanke om ett allvarligt missförhållande. Vår visselblåsartjänst är ett varningssystem för att minska risker. Vi öppnar nu upp den så att även våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners kan använda den.

Läs mer om Galatea

Om oss

Om Galatea

Galatea startades 1995 av en grupp goda vänner förenade av en passion för goda drycker. Visionen har sedan dess bestått och är alltjämt att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.