Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Om oss

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och skall vara den självklara partnern inom dryck. Vi reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder. Via våra dotterbolag utvecklar vi dryck för egna varumärken, sköter logistik och distribution samt kan tillhandahålla teknisk service. Vi är omkring 200 anställda och är en del av Martin & Servera-gruppen, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Om oss

Om Galatea

Galatea startades 1995 av en grupp goda vänner förenade av en passion för goda drycker. Visionen har sedan dess bestått och är alltjämt att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit.
Om oss

Historia

Galatea startades 1997 av en grupp goda vänner som alla hade en gemensam passion för dryck. Visionen att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit har sedan dess bestått.
Om oss

Jobba hos oss

Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Våra olikheter är en styrka som skapar ett bättre arbetsklimat och utvecklar verksamheten. I en sammanlänkad kedja jobbar vi hela tiden för att våra kunder och samarbetspartners ska få det allra bästa bemötandet. 

Om oss

Martin & Servera-gruppen

Martin & Servera-gruppen består av bolagen Galatea, Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Fiskhallen Sorunda, Kötthallen Sorunda (f.d. Fällmans Kött), Grönsakshallen Sorunda och Martin & Servera Restaurangbutiker.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.