Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Il Cascinone

Vinserien Il Cascinone förvärvades 1999 av Piemontes ledande producent Araldica efter många års vila. Den exceptionella vingården längs Monferratos sluttningar har sedan dess genomgått en stor restaurering och omplantering.

Idag är c:a 70 ha av totalt 120 ha åter i full produktion, där de varmare sydvästliga sluttningarna används till att odla druvorna Barbera, Merlot och Cabernet Sauvignon, medan de nordöstliga sluttningarna är idealiska för aromatiska sorter som Brachetto och Moscato, tillsammans med Sauvignon Blanc och Pinot Noir.

Gården D’Annona är belägen i byn Fontanile och köptes 1998 av Claudio Manera. I sydvästligt läge växer här Barbera-druvan av premiumkvalitet, från över 60 år gamla vinstockar, som sedan fraktas till Il Cascinone för vinifiering. All skörd sker för hand och hela produktionen leds och kontrolleras av Araldicas vinmakarteam med Claudio Manera, Leila Bufdese och Carlo Manera.

Produkter från Il Cascinone

Crocera Barbera D'Asti
8895-01, Boutinot, Italien, Rött vin
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.