Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Verhaeghe

Brouwerij Verhaeghe grundades 1875 på slottsgården i Vichte, i belgiska Västflandern. Det är ännu idag ett familjeägt och familjedrivet företag. Trots den långa traditionen och vida berömmelsen har bryggeriet bibehållit sin småskalighet genom alla år, för att kunna fortsätta med sina hantverkskrävande brygder.
Verhaeghe är något av en likriktare för oud-Vlaamse, den röda flamländska ölstilen där man lägger stor omsorg på råvaror och den långa jäsningen och mognaden på ekfat. Deras tre mest kända sorter är Duchesse De Bourgogne, Echt Kriekenbier och Vichtenaar. Den första, en röd ale, är jäst på ekfat i 18 månader och blandas med åtta månader gammalt öl innan den buteljeras.

Vichtenaar är en traditionell flamländsk röd-brun ale som också mognat på ekfat i minst åtta månader och buteljeras oblandad. Den tredje, Echt Kriekenbier, är en körsbärsale baserat på Vichtenaar genom att tillsätta sura körsbär på sommaren och blanda ett, två och tre år gamla öl innan den buteljeras.

Produkter från Verhaeghe

Duchesse de Bourgogne
1636-03, Brouwerij Verhaeghe Vichte, Belgien, Fruktöl
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
28,90 kr
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.