Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Ferrer Family

Med åtskilliga generationer av vinmakare i släkten grundades spanska Ferrer Family Wines 1861 på familjegården La Freixeneda i Penedés. Redan i slutet av 1800-talet utvidgades verksamheten till flera spanska vinregioner och med export utomlands.

Yngste sonen Pere Ferrer Bosch, med smeknamnet El Freixenet, tog över vinhusen och 1914 släpptes det första vinet med Freixenet på etiketten. Idag är Freixenet en internationell vinkoncern där Ferrer Family Wines ingår.

Under 1900-talet fortsatte Ferrer Family att investera i klassiska vindistrikt i Spanien, för att kunna erbjuda ett brett sortiment av lokalt rotade viner från vingårdar med stark tradition och hantverk.

Ferrers entreprenörsanda har två välkända symboler. Dels Joanet, som med sin röda mössa och en flaska cava representerade familjens passion för att sprida evangeliet om gott vin. Dels flaskbilen, som turnerade Spanien och Europa runt på 1920-talet och väckte uppmärksamhet långt bortom deras bakgård i Penedés.

Ferrer Family Wines Logo

Produkter från Ferrer Family

Mas de Subira
8814-01, Henkell/Freixenet, Spanien, Rött vin
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se alla våra varumärken

Inspiration

Varumärken

Allt är precis som vanligt – Galatea kommer alltid med något nytt. Galatea representerar idag mer än 100 varumärken från cirka 20 länder. Under det gångna året har vi stärkt våra befintliga varumärken, och flera nya med stor utvecklingspotential har tillkommit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.