Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Paul Mas - European Winery of the Year 2020

Domaines Paul Mas har utsetts till European Winery of the Year 2020. Med anor från regionen sedan 1892 har Jean-Claude Mas växt upp med vinet som passion i Languedoc, en vinmakare och företagsledare med karaktär och stark vilja att visa allt det regionen har att erbjuda.

På Domaines Paul Mas kombinerar Jean-Claude Mas passionen för vinet med familjearvet i modern tappning och gör viner som många tycker om, prisvärda viner oavsett prislapp.

"Det är för den ypperliga tillförlitligheten och kvalitet över hela vinportföljen, med en unik känsla för stil och uttryck av Languedoc, som Wine Enthusiast utnämner Domaines Paul Mas till årets europeiska vinhus." Lauren Buzzeo
Välförtjänt utmärkelse, ett kvitto på hårt arbete i kombination med goda viner som många tycker om, till exempel är vinerna Claude Val som säljs i Sverige att betrakta som svenska klassiker från vingården, de har funnits över tio år på Systembolaget, ett vitt och ett rött vin.

Samtidigt satsar Jean-Claude stort på just dessa viner. Vinodlingen där druvorna till Claude Val Rouge frodas har nyligen konverterat till ekologisk odling och vinet är från och med årgång 2019 ekologiskt certifierat. Ett exempel på hur Jean-Claude Mas tar fasta på ursprung och i en föränderlig värld, där medvetna konsumenter efterfrågar ekologiska viner, satsar på framtiden. 

Domaines Paul Mas har flera viner tillgängliga att köpa i Sverige på Systembolaget och många av vinerna finns även på restauranger runt om i landet. 

Vill du ha mer informationen om sortimentet? Klicka här.

To read this article in English, click here.

Jean-Claude Mas bjuder in till vingården och berättar mer om Paul Mas vinfilosofi. Klicka här för att se filmen .

Läs också

Inspiration

Ekologisk vinodling – vägen framåt

Efterfrågan på ekologiska och miljövänliga produkter ökar. Inte minst när det kommer till vin.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.