Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Still Sparkling – mer än ett glas vatten

Still Sparkling Solutions är specialister på anläggningar och både designar, tillverkar, installerar och sköter service hos kunder, oavsett om det gäller vatten-, vin- eller ölanläggningar hos kunder inom hotell, bar och restaurang. Det är vattenkonceptet för dig som ställer högsta krav på kvalitet, miljö, ekonomi och design.

Vi passar på att ställa några frågor till affärsområdeschef Johan Vikström om verksamheten.

Berätta, vad är hela idén med Still Sparkling, hur funkar det?

Still Sparkling är ett helhetskoncept. Syftet är att ha ett varumärke och kvalitet som våra kunder ska kunna ta betalt för, och kundens kunder, det vill säga restaurangbesökare är villiga att betala för. I konceptet kan du välja mellan olika kundanpassade tappkranar, karaffer av antingen återvunnet glas eller munblåsta. Självklart ingår även service. På så vis erbjuder vi en helhetslösning som är både kostnadseffektiv, bra för miljön och minskar konsumtionen av dyrt fraktat buteljerat vatten.Smakar vattnet annorlunda? På vilket sätt?

Vattnet smakar väldigt rent och klart tack vare den teknik vi använder som därmed även hjälper till att höjda smaksensationen på både mat och dryck. Det medför att vi tar bort känslan av att ett rent glas vatten smakar olika på olika platser i vårt land. Oavsett hur fin vattenkvaliteten än är lokalt. Med filter via exakt styrning av maskin, temperatur, kolsyra och tillsammans med våra utbildade tekniker så optimerar vi smaken och känslan oavsett om det är ”Still” eller ”Sparkling”.


De vackra karafferna vill man ju ha, är det något som var med från början?

Ja, karaffen var en del av starten på det hela. Vi har tänkt funktion, form, hantering, kvalitet och inte minst upplevelsen hela vägen ut till gästen. Restauranggästen äter och dricker ju även med ögonen så det var viktigt för oss att ha med det estetiska och konstnärliga till bordet. Vi vill komplettera och vara en del av upplevelsen för gästen, ihop med mat, övrig dryck och service.


Är du restaurang och vill handla av oss? Kontakta oss för mer information om vårt vattenkoncept. Du når oss på info@stillsparkling.se.

Vill du läsa mer om hur vattenkonceptet Still Sparkling fungerar? Klicka här

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.