Mucho Mas

X1011101, Bodegas Felix Solis, Spanien
.
Kampanj just nu!
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
99,00 kr

Om drycken

En blend av Tempranillo 50% och Syrah 50% från flera spanska vinodlingsursprung mestadels från Valdepenas och Toro, som ger sina egna särdrag. Druvorna kommer

från gamla vinstockar och skördas manuellt. Vinifieringarna görs i rostfria tankar för 10-14

dagar med kontrollerade temperaturer på 26-28ºC. Vinet ligger på amerikanska ekfat i 3-4 månader

och genomgår en malolaktiska jäsning.

Läs mer Visa mindre

Serveringstips

Generöst fruktig smak med fatkaraktär, inslag av björnbärssylt, blåbär, mynta och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött, som sällskapsdryck eller till milda ostar.Läs mer Visa mindre

Om producenten

Félix Solís grundades 1952 och är idag en av Spaniens ledande vinexportörer med produkter i 115 länder. Med säte i Valdepeñas drivs det familjeägda företaget idag av tredje generationen Solís-bröder, med en strävan efter att bibehålla både traditioner och innovationslust. I anläggningen i Valdepeñas, en av världens största vinerier, varvas state-of-the-art-teknologi med enorma källare fyllda med traditionella fat av amerikansk ek.   Läs mer   Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer
Taggar & Märkningar