Tierras Del Isasa Verdejo EKO

8939-01, Ontanon, Spanien
.
Kampanj just nu!
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}

Om drycken

Vinet skördas nattetid för att bevara fräscheten och aromerna i vinet. Druvorna kylls därefter ned för att extrahera mer aromer från skalen. Därefter genomförs en fermentering under temperaturkontroll. Fermenteringen sker med naturliga jäststammar i ståltank, totalt ligger vinet på sin jästfällning i ca 3 månader. Vinet uppvisar härliga toner av exotisk frukt, fänkål, örter och anis. Avslutningen inbringar fräsch syra i fin balans med frukten.

Läs mer Visa mindre

Serveringstips

Serveras vid 10-12°C till skaldjur, pasta med ljust kött, lättare ostar och charkuterier.Läs mer Visa mindre

Om producenten

Bodegas Ontañón drivs av Raquel, Rubén och María Pérez Cuevas, som är den femte ägargenerationen. Vinrankorna växer i Sierra Yergas sluttningar utanför staden Quel i området Rioja Baja. (Rioja Oriental) Här tar man tillvara den hantverksmässiga konsten att förädla råvaran och producerar enbart viner från egna odlingar om 250 hektar. Arbetet med vingårdarna är ständigt under utveckling för att nå en hög fruktkvalitet innan skörden.   Läs mer   Visa mindre

  Alternativ
Ersätts av:  
Detaljer
Nedladdningsbart material