Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Pepparkakor med ädelostkräm

Recept skrivet av
Jimmi Eriksson och Daniel Haynes
Pepparkakor med ädelostkräm, fikon och rostade valnötter. En klassiker till jul och fantastiskt gott att avnjuta tillsammans med glögg.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

  • Pepparkakor

  • Rostade valnötter

Ädelostkräm
  • 200 g ädelost

  • 200 g färskost

  • 100 g soltorkade fikon

  • 3 st torkade lagerblad

  • 5 st svartpepparkorn

  • 1 krm salt

Tillagning

Så gör du ädelostkrämen:

  1. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa samman med färskosten.
  2. Haka fikonen och rör ner i ostmassan.
  3. Krossa lagerbladen, svartpepparn och saltet i en mortel och smaksätt osten med kryddblandningen.
  4. Förvara i kylen och servera kall.
  5. Servera genom att bre på ostkrämen på pepparkakor och toppa med rostade valnötter.

Dryck till receptet

Hannas Julcidre d´Pepparkaka
8556-03, Three Towns, Sverige, Cider
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
18,90 kr
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
EKO
Saffran Cider EKO
9252-03, Galatea AB, Sverige, Cider
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • EU-ekologisk
18,90 kr
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.