Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
-
Valt prisdatum
-
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
Pepparkakor med ädelostkräm, fikon och rostade valnötter. En klassiker till jul och fantastiskt gott att avnjuta tillsammans med glögg.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
-
Pepparkakor
-
Rostade valnötter
Ädelostkräm
-
200 g ädelost
-
200 g färskost
-
100 g soltorkade fikon
-
3 st torkade lagerblad
-
5 st svartpepparkorn
-
1 krm salt
Tillagning
Så gör du ädelostkrämen:
- Smula ner ädelosten i en bunke och vispa samman med färskosten.
- Haka fikonen och rör ner i ostmassan.
- Krossa lagerbladen, svartpepparn och saltet i en mortel och smaksätt osten med kryddblandningen.
- Förvara i kylen och servera kall.
- Servera genom att bre på ostkrämen på pepparkakor och toppa med rostade valnötter.
Dryck till receptet
8556-03, Three Towns, Sverige, Cider
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
18,20 kr
EKO
9252-03, Galatea AB, Sverige, Cider
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
19,00 kr