Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Emmas spanska gryta

Recept skrivet av
Anette Rosvall
God och lättlagad allt-i-ett-gryta med chorizo, potatis, lök och röd paprika. Perfekt tillsammans med bröd och ett glas rött.

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 2 gula lökar
  • 600 gram chorizo
  • 3 st röda paprikor
  • 8-12 potatisar (beror lite på storleken)
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 6 msk tomatpuré
  • 4 dl vitt vin eller vatten
  • 2 st buljongtärningar
  • salt och svartpeppar

Passar till

Queirón Mi Lugar 2017
9522-01, Ontanon, Spanien, Rött vin
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Skala, rensa och skär alla ingredienser i klyftor.
  2. Värm oljan i en järngryta, fräs först tomatpurén och sedan resten av ingredienserna i den heta oljan.
  3. Häll på vin och tillsätt sedan alla kryddor, låt puttra i 15-20 minuter tills alla ingredienser är färdiglagade.
  4. Servera med ett gott bröd och ett smarrigt vin.
  5. Stylingtips!
  6. Gråa djupa tallrikar med silverskedar på duk med virkade handdukar i grönt ser extra inbjudande ut.

Passar till

Queirón Mi Lugar 2017
9522-01, Ontanon, Spanien, Rött vin
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.