Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
-
Valt prisdatum
-
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
Chokladkaka med dulce de leche, hallon, blåbär och hasselnötter.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Chokladkaka
- 1 st kladdkaka 1,2 kg, 200550
Dulce de leche
- 397 g kondenserad mjölk, 186726
Hallonpuré
- 1 kg pure hallon osötad, 349528
- 100 g strösocker
- 5 g agar agar
- 0,5 dl citronjuice
Hasselnötter
- 25 g hasselnötskärna
- salt
- honung
Passar till
8820-03, S:t Eriks Bryggeri, Sverige, Ale
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
25,90 kr
11761-03, Lagunitas Brewing Company, USA, Ale
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
28,10 kr
Tillagning
Chokladkaka
- Dela chokladkakan i små kuber ca 2 cm x 2 cm.
Dulce de leche
- Koka kondenserad mjölk i varmt vatten 3 timmar.
- Låt svalna och spara i spritspåse tills servering.
Hallonpuré
- Värm upp 1 kg hallonpuré och 100 g socker i en kastrull.
- Tillsätt agar agar 5 g och koka under en minut till 85° och därefter lägg in 0,5 dl citronjuice.
- Kyl ner några timmar och mixa tills den får en slät textur.
- Spara i spritspåse till servering.
Hasselnötter
- Värm ugnen tills 175°.
- Rosta hasselnötter ca 5-10 minuter tills den får en härlig brun färg.
- Lägg lite honung över och lite salt.
- Spara tills servering.
Passar till
8820-03, S:t Eriks Bryggeri, Sverige, Ale
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
25,90 kr
11761-03, Lagunitas Brewing Company, USA, Ale
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
28,10 kr