Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hållbarhetsvinnare hos Martin & Servera

Årets upplaga av Martin & Servera-gruppens hållbarhetstävling, Hållbara Utmanare, där medarbetare, kunder eller restauranggäster nominerat restauranger, hotell och barer har nu avslutats. Fem fantastiska hållbarhetsvinnare har korats.
Det finns många kreativa och inspirerande förebilder i branschen som genom sitt hållbarhetsarbete kan inspirera fler. Det var starten till hållbarhetstävlingen Utmanarna, som nu, i olika skepnader, funnits i hela 20 år. I år förändrades upplägget så att restaurang, hotell och barer kunde nomineras i olika tävlingsklasser.

"Vi vill synliggöra allt det arbete, stort och smått, som görs i matsalar, kök, diskrum och barer för att göra branschen mer hållbar och som utmanar oss och vårt hållbarhetsarbete varje dag", säger Christina Gezelius, informationschef på Martin & Servera.

Nu har vinnarna korats av juryn som bestod av representanter från Martin & Servera-gruppens alla bolag.

Läs om vinnarna och deras hållbarhetsarbete i pressreleasen.
Publicerad2020-12-16

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

EKO

Hållbarhet

Det ska vara enkelt för dig som kund eller samarbetspartner att ta beslut som är bra för dig och omvärlden. Därför driver vi viktiga hållbarhetsfrågor på ett långsiktigt sätt. Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.