Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Galatea ny huvudleverantör av öl till Urban Deli

Galatea är ny huvudleverantör av öl till Stockholmsbaserade restaurangkonceptet Urban Deli. De två företagen har skrivit ett femårigt samarbetsavtal som innebär att varumärken som Bavaria, S:t Eriks Bryggeri och Lagunitas kommer serveras i Urban Delis restauranger och barer framöver.
Galatea erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av öl till sina kunder på den svenska marknaden. Bland de öl som kommer serveras Urban Delis gäster framöver märks de lokala hantverksbryggerierna S:t Eriks och Sigtuna Brygghus men också internationella bryggerier som holländska Bavaria och amerikanska craftbryggeriet Lagunitas.

"Galatea matchar våra värderingar med avseende på nytänkande och hållbarhet väl. Vi kommer nu kunna erbjuda våra gäster både ett brett ölsortiment, men också ett nischat genom de lokala och småskaliga bryggerierna som finns i Galateas portfölj."

Dan Jacobson, vd Urban Deli
Samarbetet med Urban Deli är en affär som stärker Galateas position på den svenska restaurangmarknaden. Urban Delis unika cross-over mellan matbutik, saluhall, bar och restaurang var i sig extra lockande för Galatea.

"Galatea vill vara en nyfiken och lyhörd leverantör som ständigt utmanar oss själva gällande vårt sortiment och utbud. Att få jobba nära Urban Deli med att lyfta fram våra varumärken i deras olika skyltfönster är en stimulerande uppgift för oss som företag och något vi ser mycket fram emot."

Daniel Boltes Persson, Affärsområdeschef öl på Galatea
Samarbetet innebär också att Martin & Servera, som samarbetat med Urban Deli sedan starten, nu får sällskap av sitt dotterbolag Galatea som leverantör. Samarbetet löper under fem år med start andra mars och innefattar Urban Delis verksamheter på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen.
Publicerad2020-08-28
För mer information, vänligen kontakta:
Daniel Boltes Persson, Affärsområdeschef Galatea
E-post: daniel@galatea.se
Mobil: 0700 – 45 48 78 

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.