Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Välkommen till nya galatea.se

Välkommen till nya galatea.se
Nu har vi äntligen slagit upp de digitala portarna till nya Galatea.se. Efter månader av arbete har vi skapat vad vi tycker är Sveriges bästa digitala plats för dryckeshandel och inspiration.
Ambitionen är att sajten ska kunna vara inspirerande för alla som hittar hit. Privatpersoner kan hitta sina favoritdrycker i kombination med mat, få de bästa pub-tipsen och en guidning i hur man hittar rätt i Systembolagets stora sortiment. För våra krögare blir det förhoppningsvis en stor förenkling att gå från telefon och mail till denna portal med en mängd smarta funktioner – alla för att göra ditt arbete med order, sortiment och leverans enklare än någonsin tidigare.

"Det är oerhört kul att få erbjuda våra kunder marknadens modernaste E-Handel."

Ulf Sedlacek, Försäljningsdirektör Galatea
För våra privatpersoner hoppas vi kunna erbjuda inspiration om alla typer av dryck, mat och var man hittar den. Bredda sortimentet på Systembolaget genom beställningssortiment och privatimport.
För våra kunder inom restaurangbranschen öppnar vi branschens i särklass modernaste e-handelsplattform som vi hoppas ska hjälpa dig som krögare i den dagliga driften, hitta nya drycker och hålla koll på inventering, shoppinglistor och leveranser.

"Det är oerhört kul att få erbjuda våra kunder marknadens modernaste E-handel. Ni kommer enkelt kunna navigera er fram i vårt sortiment och hitta både era basvaror men också produkter som kan krydda ert sortiment. Här kommer ni även att kunna hitta alla våra säsongslanseringar m.m.
Vår förhoppning är att du som kund ska kunna effektivisera din vardag genom att bl.a. kunna lägga dina orders när det passar dig oavsett tid på dygnet. Du får också en total koll på hela din affär med oss.
Tveka inte att kontakta din utesäljare eller innesäljare om du har frågor. Självklart kan du även själv anmäla dig på www.galatea.se direkt för att få inloggningsuppgifter m.m."

Välkoma till vår webbutik!

/Ulf Sedlacek, Försäljningsdirektör Galatea


Vill du kontakta en restaurangsäljare för att veta mer om oss går du in här för att hitta den ansvarige för din region.
Publicerad2020-09-04

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.