S:t Eriks

Det återuppväckta bryggerimärket S:t Eriks är en serie moderna hantverksöl som sedan 2010 berikar Sverige och fler länder med fina smakupplevelser. I sortimentet ingår en mångfald olika stilar inspirerade av amerikansk craft beer och europeisk ölhistoria, med nya klassiker såsom S:t Eriks IPA, APA, Lager och Session IPA 3,5 %.

Varje år bryggs ett flertal säsongs- och innovativa specialöl efter årstid och i begränsade volymer. Dessutom ingår flera samarbeten med internationellt erkända bryggerier så som Samuel Adams, Coronado, Epic, Thornbridge och De Molen, men även med svenska berömdheterna Mackmyra Whisky, kocken Mathias Dahlgren och Svenska Kocklandslaget.

S:t Eriks Bryggeri har anor från 1859 och är sedan nystarten 2010 beläget i Arlandastad. Ägare och grundare av nya S:t Eriks är Galatea Beer Spirits & Wine, Skandinaviens ledande ölimportör. Produkterna skapas av Head Brewer Jessica Heidrich, bland annat fyrfaldig svensk mästare i ölbryggning. Hennes motto ”Storstadsliv och humle” liksom Galateas varma omsorg om märket är både en hyllning till Stockholms stolta öltradition och till ölets kvalitéer som modern kulturdryck.

Vi skriver ny ölhistoria – var med och njut av den!

Se våra produkter från S:t Eriks

S:t Eriks Bryggeri ordnar regelbundna bryggerivisningar. Välkommen att boka in dig online.

Gå till S:t Eriks webbplatsGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss