Seedlip

Seedlip är världens första destillerade, alkoholfria spritdrycker och har svaret på frågan ”Vad ska du dricka när du inte dricker?”. Metoden baseras på dokument från 1651 om destillerade örtmediciner, där varje växt destilleras individuellt i en så kallad enkelpanna av koppar, för att sedan blandas varsamt och utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Resultatet är en mogen och elegant alkoholfri spritdryck.

Seedlip har utvecklat en noggrann, individuell destilleringsmetod anpassad till varje enskild ört, växt eller krydda, för att kunna skapa unika, välavvägda och komplexa blends, fria från socker, sötningsmedel och kalorier – en dryck idealisk tillsammans med tonic eller som bas i alkoholfria cocktails.

– Arvet från min släkts 300-åriga historia inom lantbruk tillsammans med en karriär som dryckesbrand-utvecklare ledde till att jag under två år arbetade med destillerare, odlare och historiker för att lösa gåtan ”vad ska du dricka när du inte dricker”, berättar Seedlips grundare Ben Branson. Det senaste årets framgångar har varit overkliga och vi ser med skräckblandad förtjusning på nästa år, då vi planerar att sprida Seedlip till fler människor och marknader.

Se våra produkter från SeedlipGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss