Purity Vodka

Purity Vodka från skånska Ellinge är resultatet av en lång och tålmodig strävan efter att omdefiniera ultra premium-vodka. Ekologiska och glutenfria Purity är den första vodka som någonsin vunnit Grand Spirit Masters (2014) och blivit Grand Vodka Master sex år i rad (2011-2016, The Spirits Business). Sedan starten 2002 har drycken vunnit 150 master- och guldmedaljer vid blindtester gjorda av experter.

Hjärtat av vodkan är hantverksmässigt tillverkat på vackra Ellinge Slott söder om Eslöv där Purity Vodka har sitt destilleri sedan 2009. Den unika destilleringen skapar en koncentrerad smaksprit som balanseras med neutral sprit från svenskt ekologiskt vete samt reduceras i alkoholstyrka genom mineralrikt källvatten från Kinnekulle. Tekniken är utvecklad av master blender Thomas Kuuttanen som är ensam i världen med att använda en så extraherande destilleringsprocess.

Purity Vodka är en favorit bland många mixologer världen runt. På purityvodka.com kan du hitta över 50 förslag till cocktailrecept, samtidigt som Purity är en smakarvodka som kan avnjutas försiktigt på egen hand med lite is.

Se våra produkter från Purity VodkaGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss