Kissmeyer

Anders Kissmeyer hör till de största personligheterna inom dansk ölbryggning. Med ett förflutet som bryggmästare hos Carlsberg startade han 2003 Nørrebro Bryghus i Köpenhamn. Samma år blev det utsett till årets bästa bryggeri av Danske Ølentusiaster. Nørrebro banade väg för dansk craft beer, men efter åtta år ville Anders bli sin egen och etablerade Kissmeyer – A Brewing Experience.

Han gjorde därmed skaran av oberoende fantombryggare sällskap. Som gästbryggare hos Nørrebro och flera andra har Anders Kissmeyer alltsedan dess skapat en personlig ölserie av soloprestationer och sambrygder av högsta kvalitet.

Kissmeyer är idag en av stora bryggarnamnen i craft beer-världen, som utvecklare av nya bryggtekniker och stilar för att hitta något alldeles eget och nytt, men alltid med hjälp av sin långa erfarehet och stora kunnande.

Sortimentet är indelat i serierna Kissmeyer Garage Brew, Kissmeyer Icons liksom Kissmeyer & Friends. Och några av de första vännerna inom projektet var svenska Sigtuna Brygghus, som han 2010 bryggde Stockholm Syndrome tillsammans med.

Se våra produkter från KissmeyerGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss