Evans & Tate

Evans & Tate

John Evans och John Tate köpte 1974 en bit mark på norra sidan av Wilyabrup River i Margaret River. Läget visade sig vara utmärkt, med väldränerade grusjordar och ett klimat som kan liknas vid medelhavsklimat. 1975 planterades de första vinrankorna, och än idag görs viner från dessa. Evans & Tate har som filosofi att hålla en hög kvalitet med tydlig regional stil, både när det gäller traditionella och moderna viner. Evans & Tate Breathing Space symboliserar området i sig; perfekt väder, avslappnat folk och närheten till vågornas brus.

Vinerna från Evans & Tate ingår i McWilliam’s-gruppen, som är ett familjeföretag inom den australiska vinindustrin startat redan 1877. Idag är det sjätte generationens vinmakare som leder företaget, ett av landets absolut största vinhus.

McWilliam’s har premium vingårdar i betydande australiska vinodlingsområden, bland annat i i New South Wales, Western Australia och South Australia.

Med nya produktionstekniker och avancerad teknik tillsammans med erfarna vinmakare levererar McWilliam’s en jämn och hög kvalitet som har gett företaget dess framgång.

VÅRT URVAL

Evans & Tate Breathing Space Cabernet Sauvignon | Evans & Tate Breathing Space Sauvignon Blanc

 

Evans Tate logotyp

Mc Williams logotypGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss