Champagne Pannier

Pannier - genre

Champagne Pannier startades av Louis Eugene Pannier 1899 i Dizy i närheten av området Epernay. År 1937 köpte hans son en medeltidskällare i Château-Thierry i Marne-dalen. Varumärket köptes sedan gemensamt av 350 vinodlare. Under arkeologiska studier i området 1999 hittades väggmålningar från 1300-talet med motiv av en pilbågsskytt. Sedan 2002 har den utgjort grunden i Panniers märke med värdeorden ”Ad perfectionem intendere” – Vi strävar efter perfektion.

Alla druvor är speciellt utvalda från optimala områden för respektive druva. Blandningen i Brut Tradition är en mix av alla tre druvor som används i en Champagne; Chardonnay för finess, Pinot Noir för struktur och Pinot Meunier för fruktighet. Égérie de Pannier Extra Brut Millésime 2000 har blivit utnämd till den 5:e bästa champangen på topp 100 listan.

Alla Panniers Champagner lagras i minst tre år och i Panniers lager finns c:a 24 miljoner flaskor. Det produceras c:a 800 000 flaskor per år. Alla Panniers produkter är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001, V2000 och BRC certifierade.

Se våra produkter från Pannier

Pannier logotypGalateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss