Spritdrycker

Våra kunder ska alltid kunna hitta ett varumärke som passar tillfället för dagen. För att verkligen kunna stå för det kompletterar vi de varumärken vi importerar med egna som ska passa dig som vill ha ett brett urval av hög kvalitet och gärna med ekologiska krav. Vi är en av Sveriges största distributörer av sprit.

Blanton’s bourbon, Tomatin whisky, Crystal Head Vodka och Tegnérs Family Reserve VSOP brandy är alla fyra goda exempel på välgjorda produkter som just nu tar Sverige med storm. Till whiskyälskare är det extra trevligt att kunna erbjuda Signatorys ovanliga prestigewhisky från de bästa destilleriernas utvalda fat.

Good ’ol Sailor Vodka och Good ’ol Sailor Gin är två av våra egna ekologiska varumärken som båda vunnit prestigefyllda priser och som vi tagit fram för den svenska marknaden som ställer stora krav på såväl smak som miljövänlighet.

Hos oss kan du alltid hitta rom, whisky, konjak, vodka, calvados, tequila, likörer och punsch. Vi har koll på goda drycker. Håll koll på oss. Vi lanserar nyheter konstant.

Search by name:
Fler tillval:
Land och distrikt:
Spritkategori:
Alkoholhalt:
Varumärke:


Galateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss