7 februari, 2019

Galatea serverar svensk lager och alkoholfritt under Gulddraken 2019

Vilken är egentligen Stockholms bästa restaurang, bar och kafé? Alla har vi säkert vår personliga favorit. Hur väl den stämmer överrens med experterna presenteras den 11 februari 2019 då årets Gulddrakar ska delas ut av DNs Krogkommission.

Gulddraken är Dagens Nyheters pris till Stockholms bästa restauranger, barer och kaféer. Tillsammans med projektgruppen bakom detta prestigefyllda event kommer Galatea att närvara på plats. Gästerna, som till mångt och mycket är kunder eller potentiella kunder i Stockholm, kommer att serveras nyheten S:t Eriks Lager samt goda drinkar innehållande Seedlip och FeverTree.

  
 

Priserna delas ut i olika kategorier utifrån den grundbedömningen som instiftades när Gulddraken startade 2001. DNs Krogkommission som ligger bakom priset bedömer restauranger, barer och kaféer utifrån mat, service och miljö. Det finns såklart fler faktorer som är avgörande, exempelvis prisnivå och de ogreppbara delarna som är avgörande för att en restaurang ska bli en fluga eller bita sig fast som ”stället på hörnet”. Ambitionen med utmärkelsen är att guida läsarna till det rika utbud av krogupplevelser som finns i Stockholm. Kanske finns just ditt stammishak bland de nominerade eller har en pärla fallit under Krogkommissionens radar…

För att läsa mer om Gulddraken och vilka som är nominerade klicka här.

 

Foto: Alexander Mahmoud

Galateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss