4 juni, 2018

Americanasommar med Pabst och Miller

Sommaren är en höjdpunkt för alla fantaster av americana. Legendariska milwaukeebryggerierna Pabst och Miller Brewing står startklara att förgylla grillfesten för dig med sina klassiker: Pabst Blue Ribbon på burk och Miller Genuine Draft på flaska. Lägg ett par rejäla t-bonestekar på grillen och servera med majskolv, coleslaw och sötpotatis samt en ishink fylld med Pabst Blue Ribbon och Miller Genuine Draft. Kan det bli mer amerikanskt än så?

Pabst Blue Ribbon har varit med så länge att det mer eller mindre blivit en del av den amerikanska folksjälen. Med en historia på nästan 130 år är ölet något de flesta amerikanare har en åsikt om. Vare sig man är ett fan eller inte. Med sin mjuka och lätt söta maltsmak som åtföljs av en elegant beska och en fläkt av citrus är det ett öl som alltid lyckas nå ut till nya generationer öldrickare. Att Pabst även finns på burk, som både skyddar ölet samt miljön bättre, gör ju inte saken sämre.

Miller Genuine Draft dök upp första gången 1986 och tog USA med storm. Tack vare sin speciella kylfiltreringsteknik behöver ölet inte pastöriseras och det får en smak och munkänsla som kan liknas vid nyupphällt fatöl. Med en mjukt brödig maltbas och en behagligt lättsam beska är det en riktig vinnare i sommarhettan.

Se produkter och köp hos Systembolaget

Pabst Blue Ribbon

Miller Genuine Draft

Galateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss