David Peuriere, Operations manager
- Jag har varit på Sigtuna Brygghus i över 9 år nu! Men det känns inte som så lång tid för att vi hela tiden utvecklas, både hur vi arbetar och hur vi producerar ölet.Här på bryggeriet jobbar vi som ett team, där alla tar eget ansvar. Vi jobbar mycket med våra medarbetares personliga utveckling för att teamet ska bli så bra som möjligt. Vi vill att alla ska trivas och bidra till att göra Sigtuna Brygghus till en bra arbetsplats. Det är det som gör att jag trivs som bra på Sigtuna Brygghus
Karl Kusa, Brewing Team Leader:
- Jag har varit på Sigtuna Brygghus i 7 år och trivs väldigt bra här och under mina år så har jag utvecklats mycket tack vare intressanta och utmanande projekt men även nya ansvarsuppgifter och ansvarsområden. Brygghuset är en spännande arbetsplats där det alltid sker förändringar i som nya maskiner, arbetsrutiner eller processer vilket stimulerar mig och håller hela teamet på tårna. Tillsammans med ett fantastiskt bryggteam så skapar vi och förbättrar recept som i slutändan blir öl som vi är väldigt stolta över.Kom och jobba med oss!
Läs mer och ansök här senast 31 maj.