Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vi söker en bryggare till vårt passionerade team på Sigtuna Brygghus!

Sedan starten 2005 har vi lagt all fokus på att förfina vårt hantverk, laborera med tillverkningsmetoder och experimentera med smaker och råvaror. Resultatet är öl som är både lätt att förstå och lätt att tycka om. En hantverksupplevelse för såväl inbitna som framtida ölfantaster. Nu söker vi en bryggare som är lika passionerad som oss!
Våra kollegor David och Karl berättar om varför du skall söka till oss och vad som är så bra med just Sigtuna Brygghus! Välkommen att ta del av annonsen och skicka in din ansökan via koncernens jobbportal senast 31 maj.

David Peuriere, Operations manager

- Jag har varit på Sigtuna Brygghus i över 9 år nu! Men det känns inte som så lång tid för att vi hela tiden utvecklas, både hur vi arbetar och hur vi producerar ölet.

Här på bryggeriet jobbar vi som ett team, där alla tar eget ansvar. Vi jobbar mycket med våra medarbetares personliga utveckling för att teamet ska bli så bra som möjligt. Vi vill att alla ska trivas och bidra till att göra Sigtuna Brygghus till en bra arbetsplats. Det är det som gör att jag trivs som bra på Sigtuna Brygghus

Karl Kusa, Brewing Team Leader:

- Jag har varit på Sigtuna Brygghus i 7 år och trivs väldigt bra här och under mina år så har jag utvecklats mycket tack vare intressanta och utmanande projekt men även nya ansvarsuppgifter och ansvarsområden. Brygghuset är en spännande arbetsplats där det alltid sker förändringar i som nya maskiner, arbetsrutiner eller processer vilket stimulerar mig och håller hela teamet på tårna. Tillsammans med ett fantastiskt bryggteam så skapar vi och förbättrar recept som i slutändan blir öl som vi är väldigt stolta över.

Kom och jobba med oss!

Läs mer och ansök här senast 31 maj.
Publicerad2022-04-29

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.