Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets Kock Veckan 11-17/9

Årets Kock Veckan sker den 11-17 september och förutom att kora Sveriges bästa kock i SM i professionell matlagning, kommer programmet innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för hela branschen.

Finalen i Årets Kock, där 8 kockar gör upp om titeln Årets Kock 2020 hålls den 17 september på Annexet i Stockholm, utan publik. Finalen kommer att sändas via TV4-Gruppens kanaler med livesändning i TV4 Play, samt eftersändning i Sjuan.

Finaltävlingen kommer att pågå under hela dagen den 17 september, varav den sista avgörande timmen kommer att sändas live i TV4 Play. Programledare blir tv-kockprofilerna Tareq Taylor och Tea Malmegård.

Finalister i Årets Kock 2020 är:
Ludwig Tjörnemo - Unilever AB
Jesper Jakobsson - Restaurang Bhoga, Göteborg
Henric Herbertsson - SK Mat & Människor, Göteborg
Marcus Bremdal - Konstnärsbaren, Stockholm
Ola Wallin - Kroken och Bloom, Göteborg
Christian Siberg - Omaka, Stockholm
Jessie Sommarström - Urban Deli, Stockholm
Luqaz Ottosson - Restaurang ROT, Gotland


Viktiga branschfrågor tas upp i Årets Kock Talks
Årets Kock Talks är en helt ny satsning och där fokus kommer att ligga på att ta upp viktiga frågor för branschen och skapa samtal mellan näringsliv och politik. I 6 program med start fredag 11/9 frågar vi oss hur besöksnäringen åter kan bli den sysselsättningsmotor den varit och basen i omstarten av Sverige efter Coronakrisen. Hur ser restaurangerna, matupplevelserna och talangförsörjningen ut efter pandemin? Och hur blir bonden och råvaruproducenten äntligen hjälten i Sverige?


Mer information om tävlingen hittar du på aretskock.se/tavling

Publicerad2020-09-11

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader