Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

ARGUMENT SMÅFAT - NYHET!

ARGUMENT SMÅFAT - NYHET!
Ännu en spännande lansering från den svenska whiskyproducenten Agitator Whiskymakare. Den 25 mars släpps ARGUMENT SMÅFAT i en upplaga om 6 000 flaskor som tillfälligt sortiment på Systembolaget i cirka 220 butiker. Svensk maltwhisky lagrad på små fat ger större fatintegration under lagringen vilket ger snabbare utveckling av smak och mognad. Tredje lanseringen för Agitator!
Maltwhiskydrickare – amatör eller connoisseur, här bjuds på smak och doft som landar rätt. Här har producenten experimenterat med fatlagringen och valt små fat om 130 liter för att få fram en smakintensiv whisky. Det här är en unik svensk maltwhisky lagrad på små fat där whiskyn ges en större fatintegration under lagringen, vilket ger oss en snabbare utveckling av smak och mognad och därmed en smakprofil i ny anda.
ARGUMENT SMÅFAT är Agitators tredje lansering på kort tid och så här uttalar sig Björn Lönnberg som är VD på Agitator Whiskymakare om sitt och teamets framgångar.

”Detta är ytterligare ett bevis på att vi gör rätt saker och att våra produkter håller en mycket god kvalitet. Vi ser med förväntan fram emot 2022.”

Agitator grundades 2015 och har sitt säte i Arboga. För den som är nyfiken på fler nyheter från svenska Agitator så kan vi redan nu avslöja att mer är att vänta senare vår.

Klicka här (klick!) för att komma till produkten på Systembolagets hemsida.
Publicerad2022-03-25

Läs mer om drycken här

Agitator Argument Småfat
787-01, Agitator Whisky, Sverige, Whisky
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
B-vara
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
599,00 kr
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.