Välj ekologiskt

Ekologiskt

Klicka här för vår lista över ekomärkta produkter.

Galatea har ända sedan starten kunnat erbjuda ett urval ekologiskt producerade drycker, och andelen i vårt sortiment har med åren ständigt ökat.

Det är en global utveckling och ett ansvar att tillverkning och handel sker med miljövänliga metoder och råvaror. För oss är det också en viktig del av vår affärsidé. Denna insikt har blivit självklar på senare år, men än så länge har inte ens de mest medvetna bryggerierna, vinhusen eller destillerierna alltid råd med en helt grön omställning. Det är viktigt att vi alla hjälps åt efter vår förmåga.

Miljöhänsynen är genomgående mycket hög i vår dryckesportfölj. Det hänger dels direkt samman med hantverksmetoderna och småskaligheten hos flera av våra leverantörer, och dels med många tillverkares miljömässigt avancerade teknik. Vårt lager, KGA Logistik, har ett stort miljötänkt och använder miljöcertifierade transporter. Med vårt tänkt är det naturligt att vi satsar på ekologiska produkter och omkring 25 % av vår egen tillverkning är ekologiskt märkta.

Och glöm inte – ekologiskt smakar naturligt och gott! Prova en ekologisk brittisk och fantastisk ale från Brakspear, en lika härlig pilsner från TT, mikrobryggt från S:t Eriks eller Sigtuna – eller varför inte botanisera bland våra ekologiska spritdrycker ur Good ol’ Sailor-serien!

 Galateas Nyhetsbrev

Hör av dig till oss!

Kontakta oss