27 September, 2018

Stockholm Beer & Whisky Festival 2018 – 27-29/9 & 4-6/10

Den 27 september öppnas portarna för den 27:e upplagan av Stockholm Beer & Whisky Festival med Taste Experience. Festivalen har med åren etablerat sig som en av de viktigaste i världen inom öl och whisky. Här samlas under 2 x 3 dagar en fenomenal bredd av Sveriges och världens bästa bryggerier, destillerier och importörer, liksom en mängd föreläsare och experter. Tillsammans med deltagare ur publiken pågår en tävling där en panel provar och röstar fram vinnare i varje dryckeskategori- och stil.

Galatea deltar för 20:e året precis som vanligt med ett stort urval av våra egna och våra importerade produkter. Som bland annat Skandinaviens största ölimportör kommer du att kunna göra spännande upptäckter av nyheter från ett tiotal ölländer liksom traditionella storheter och vår egen svenska ölportfölj från S:t Eriks och Sigtuna. Vår vana trogen sticker vi även upp inom cider och whisky, med ett handplockat urval som alltid vunnit fina priser.

Träffa oss i våra montrar i hall 1, där vi även får besök av Captain Lawrence Brewing och deras vänner Crafted Export Inc.

Vår långa dryckeslista och mer info om oss kan du se här.

För alla öppettider och all besöksinfo – Gå hit.

Get in touch with us!

Contact us

Latest news

Read all news