producerat av xponent

  Öl

  Som Skandinaviens största oberoende importör av öl kan vi garantera dig ett urval för alla smaker och intressen.

  Från tradition hos de klassiska ölländerna Belgien, Storbritannien, Tyskland och Tjeckien till modernt från USA och Sverige. Allt med den gemensamma nämnaren ölhantverk och omsorg om kvalitet. Men här finns även flera spännande upptäckter från mindre kända ölländer som Argentina, Nya Zeeland och Thailand.

  Dessutom står vi bakom svenska storheter som TT, Arboga och årets mesta guldmedaljör 2011 på Stockholm Beer & Whisky Festival, S:t Eriks.

  Sök efter nyheter, aktuella öl för årstiden, öl från vissa länder eller i viss stil – och du skall finna. Vi representerar cirka 70 ölvarumärken i 17 länder.

  Cider

  Vårt eget märke Hannas hör idag till den mest populära cidern i Sverige.

  Vi fortsätter att skapa en bred variation av smaker från frukter, bär och efter årstider. Hannas är en cider i tiden med personlig karaktär och ekologiska alternativ.

  På importsidan har vi ett axplock av den bästa cidern från Storbritannien och USA i form av Thatcher’s och Angry Orchard – båda lysande exempel på både traditionell och modern cider i engelsk stil.

  Klicka för lista över alla våra ciderprodukter.

  nyhetsbrevs-popup-header

  GALATEAS NYHETSBREV

  Med vårt nyhetsbrev får du information om nya produkter, berättelser om människor i vår bransch och tips om mat, kurser och bryggeribesök. Gör som hundratals andra redan gjort, prenumerera...

  Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration.

  You have Successfully Subscribed!

  Share This
  Galatea Spirits AB