producerat av xponent

Lejay

Lejay - genreDet franska likörhuset Lejay Lagoute är beläget i Dijon, Bourgogne, och grundades 1836. Grundaren Auguste-Denis Lagoute uppfann 1841 receptet till företagets mest berömda likör, Crème de Cassis de Dijon, som bland annat Kir Royal baseras på. Idag ägs huset av familjen Henriot och har cirka 70 anställda.

All framställning hos Lejay Lagoute baseras på noggrant urval av kvalitetsbär och -frukter som skördas vid full mognad, varsam hantering och kylning av safterna för att garantera friskhet och fräschör, långsam jäsning i 6–10 veckor i Lejay Lagoutes källare, liksom naturlig klarning. Ingen filtrering förkommer för att bevara så rik smak som möjligt.

Vårt urval

Liqueur De Litchi

www.lejay-lagoute.com


Galatea Spirits AB
Den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste därför vara 20 år fyllda för att besöka galatea.se
 
This website contains information on alcoholic beverages. You must be over 20 years old to enter.