producerat av xponent

  Lejay

  Lejay - genreDet franska likörhuset Lejay Lagoute är beläget i Dijon, Bourgogne, och grundades 1836. Grundaren Auguste-Denis Lagoute uppfann 1841 receptet till företagets mest berömda likör, Crème de Cassis de Dijon, som bland annat Kir Royal baseras på. Idag ägs huset av familjen Henriot och har cirka 70 anställda.

  All framställning hos Lejay Lagoute baseras på noggrant urval av kvalitetsbär och -frukter som skördas vid full mognad, varsam hantering och kylning av safterna för att garantera friskhet och fräschör, långsam jäsning i 6–10 veckor i Lejay Lagoutes källare, liksom naturlig klarning. Ingen filtrering förkommer för att bevara så rik smak som möjligt.

  Vårt urval

  Liqueur De Litchi

  www.lejay-lagoute.com

  nyhetsbrevs-popup-header

  GALATEAS NYHETSBREV

  Med vårt nyhetsbrev får du information om nya produkter, berättelser om människor i vår bransch och tips om mat, kurser och bryggeribesök. Gör som hundratals andra redan gjort, prenumerera...

  Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration.

  You have Successfully Subscribed!

  Share This
  Galatea Spirits AB