producerat av xponent

  Vedett

  Duvel Moortgats kultstämplade öl Vedetts historia går tillbaka till 1945. Det vann redan från början stor popularitet bland insiders i Antwerpen- och Brysselregionen och är idag ett oldtimer-öl med alternativkänsla. Vedett kombinerar retro, modernt och design med en avspänd och lekfull attityd. Till exempel kan man själv få sitt porträtt på etiketten genom att skicka in foto via www.vedett.be, vilket har blivit en riktig publiksuccé.

  Vedett startades ursprungligen under den växande exportöltrenden i Belgien, men från 1965 kom det stora genombrottet på hemmaplan. På senare år har Vedett upplevt en revival och detta mest excentriska öl i Duvel Moortgats portfölj har spritt sig till alltfler trendkänsliga lokaler både i Belgien och internationellt. Sedan 2011 genom Galateas försorg även runtom i Sverige.

  Vårt urval

  Extra Ordinary IPA Extra White

  vedett.be

   

  nyhetsbrevs-popup-header

  GALATEAS NYHETSBREV

  Med vårt nyhetsbrev får du information om nya produkter, berättelser om människor i vår bransch och tips om mat, kurser och bryggeribesök. Gör som hundratals andra redan gjort, prenumerera...

  Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration.

  You have Successfully Subscribed!

  Share This
  Galatea Spirits AB