producerat av xponent

Good ol’ Sailor

Good ol’ Sailor är ett anrikt, galateaägt varumärke för både traditionell, naturren och nyskapande vodka liksom gin och blanddrycker. Förutom en högst välsmakande snaps eller gin tillför Good ol’ Sailor två viktiga dimensioner: ett ekologiskt tänkande även inom spritprodukter och konsten att formge vodka i lekfull och samtida design, i en konservativ produktnisch!

I juli 2012 gjorde Good ol’ Sailor Vodka stor succé genom tilldelandet av silvermedalj i International Wine & Spirits Competition, världens viktigaste och största tävling i sitt slag. Silvermedalj var dessutom det högsta betyget som utdelades i klassen.

Sedan 2014 har Sailors serie av blanddrycker tillkommit, som med pigga och eleganta smaker knyter an till barsäsongen.

Vårt urval

Vodka
Good ol’ Sailor Vodka

Gin
Good ol’ Sailor Gin

Blanddrycker
Sailor Christmas Ginger & Clove | Sailor Dark Rasperry | Sailor Frost Apple & Cinnamon | Sailor Sour Lemon

 

Share This
Galatea Spirits AB