producerat av xponent

  S:t Eriks

  S:t Eriks - genre 5

  Det återuppväckta stockholmsbaserade prestigemärket S:t Eriks är en serie moderna hantverksöl som berikar den svenska dryckesmarknaden med många och stora smakupplevelser. I det breda ordinarie sortimentet ingår sju olika stilar inspirerade av amerikansk och brittisk craft beer, med nya klassiker såsom S:t Eriks Pilsner, IPA, Centennial och Organic Ale.

  Varje år tillkommer en rad säsongs- och specialöl efter årstid och i mindre volymer. Bland specialtieterna ingår samarbeten med andra hantverksbryggerier så som amerikanska Samuel Adams och brittiska Thornbridge, men även med svenska berömdheterna Mackmyra Whisky och kocken Mathias Dahlgren.

  S:t Eriks Bryggeri har anor från 1859 och är sedan nystarten 2010 beläget i Arlandastad. Ägare och grundare av nya S:t Eriks är Galatea Beer Spirits & Wine, Skandinaviens ledande ölimportör. Produkterna skapas av Head Brewer Jessica Heidrich, bland annat fyrfaldig svensk mästare i ölbryggning. Hennes motto ”Kärlek och humle” liksom Galateas varma omsorg om märket är både en hyllning till Stockholms stolta öltradition och till ölets kvalitéer som modern kulturdryck.

  Vi skriver ny ölhistoria – var med och njut av den!

  * Bryggeriet S:t Eriks är ett offensivt satsande miljöteknikbryggeri som bland annat drivs med 100 % förnybar energi. Läs mer om programmet Galatea Hållbarhet.

  Sortiment

  #50 Black Barley Wine | APA | Centennial | IPA | Julale | Oktoberfest | Orange Winter Porter | Organic Ale | Pale Ale | Pilsner | S:t Eriks & Mathias Dahlgren Påsköl | Påskale | Rauchbier | Samuel Adams & S:t Eriks Trans Atlantic #1 Belgian Red strong Ale | Unite Red Ale | S:t Eriks & Mathias Dahlgren Winter DIPA | Winter Session IPA

  Visa som lista

  S:t Eriks Bryggeri - Öl 2013
  S:t Eriks Bryggeri ordnar regelbundna bryggerivisningar. Välkommen att boka in dig online.

  steriksbryggeri.se

  Galatea Spirits AB