producerat av xponent

  S:t Eriks

  S:t Eriks 2015 - genre 2Det återuppväckta stockholmsmärket S:t Eriks är en serie moderna hantverksöl som sedan 2010 berikar Sverige och fler länder med fina smakupplevelser. I det breda ordinarie sortimentet ingår sju olika stilar inspirerade av amerikansk och brittisk craft beer, med nya klassiker såsom S:t Eriks IPA, Pale Ale, Lager och Organic Ale.

  Varje år tillkommer en rad säsongs- och specialöl efter årstid och i mindre volymer. Dessutom ingår flera samarbeten med andra hantverksbryggerier så som amerikanska Samuel Adams, Coronado och brittiska Thornbridge, men även med svenska berömdheterna Mackmyra Whisky och kocken Mathias Dahlgren.

  S:t Eriks Bryggeri har anor från 1859 och är sedan nystarten 2010 beläget i Arlandastad. Ägare och grundare av nya S:t Eriks är Galatea Beer Spirits & Wine, Skandinaviens ledande ölimportör. Produkterna skapas av Head Brewer Jessica Heidrich, bland annat fyrfaldig svensk mästare i ölbryggning. Hennes motto ”Kärlek och humle” liksom Galateas varma omsorg om märket är både en hyllning till Stockholms stolta öltradition och till ölets kvalitéer som modern kulturdryck.

  Vi skriver ny ölhistoria – var med och njut av den!

  * Bryggeriet S:t Eriks är ett offensivt satsande miljöteknikbryggeri som bland annat drivs med 100 % förnybar energi. Läs mer om programmet Galatea Hållbarhet.

  Sortiment

  APA | Belgian Stout | Capital IPA | Coronado & S:t Eriks Pomegranate IPA | IPA | Julale Ekologisk | Lager | Oktober Helles Organic | Orange Winter Porter | Organic Ale | Pale Ale | Peach IPL | Rauchbier | Session IPA 3,5% | Unite Red Ale | Winter Session IPA

  Visa som lista

  S:t Eriks Bryggeri - Öl 2013
  S:t Eriks Bryggeri ordnar regelbundna bryggerivisningar. Välkommen att boka in dig online.

  steriksbryggeri.se

  nyhetsbrevs-popup-header

  GALATEAS NYHETSBREV

  Med vårt nyhetsbrev får du information om nya produkter, berättelser om människor i vår bransch och tips om mat, kurser och bryggeribesök. Gör som hundratals andra redan gjort, prenumerera...

  Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration.

  You have Successfully Subscribed!

  Share This
  Galatea Spirits AB