producerat av xponent

  Leo

  Thailändska Boonrawd Trading International Co har valt Galatea Spirits som partner i Europa för ölet Leo – den friska och smakrika ljusa lagern som sedan 2000-talets början har gjort stor succé i hemlandet. Med start i Sverige har man tagit första steget ut på den europeiska marknaden för Leo Beer.

  Boonrawdbryggeriet grundades 1933 av Phraya Bhirombhakdi (Boonrawd Sresthaputra 1872-1950). Detta år tog den thailändska ölindustrin fart på allvar och det första ölet som lanserades från Boonrawd var Singha. På 2000-talet bestämde sig bryggeriet för att skapa en ny modern öl till följd av ökad konkurrens på den inhemska marknaden. Detta öl blev Leo Beer. Idag är Leo Thailands största inhemska öl sett till volym.

  Vårt urval

  Leo Beer

  nyhetsbrevs-popup-header

  GALATEAS NYHETSBREV

  Med vårt nyhetsbrev får du information om nya produkter, berättelser om människor i vår bransch och tips om mat, kurser och bryggeribesök. Gör som hundratals andra redan gjort, prenumerera...

  Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration.

  You have Successfully Subscribed!

  Share This
  Galatea Spirits AB