producerat av xponent

Leo

Thailändska Boonrawd Trading International Co har valt Galatea Spirits som partner i Europa för ölet Leo – den friska och smakrika ljusa lagern som sedan 2000-talets början har gjort stor succé i hemlandet. Med start i Sverige har man tagit första steget ut på den europeiska marknaden för Leo Beer.

Boonrawdbryggeriet grundades 1933 av Phraya Bhirombhakdi (Boonrawd Sresthaputra 1872-1950). Detta år tog den thailändska ölindustrin fart på allvar och det första ölet som lanserades från Boonrawd var Singha. På 2000-talet bestämde sig bryggeriet för att skapa en ny modern öl till följd av ökad konkurrens på den inhemska marknaden. Detta öl blev Leo Beer. Idag är Leo Thailands största inhemska öl sett till volym.

Vårt urval

Leo Beer


Galatea Spirits AB
Den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste därför vara 20 år fyllda för att besöka galatea.se
 
This website contains information on alcoholic beverages. You must be over 20 years old to enter.